zaterdag 26 juli 2008

Theotollah

Na 9 maanden theorie is het dan zover, ik mag mijzelf Theotollah noemen. Afgelopen week hebben wij door middel van vijf examens de theorietijd op de KLM Flight Academy afgesloten. Na de laatste toets, Instruments, was lang niet iedereen zeker of die wel door zou mogen naar Amerika. Gelukkig waren alle resultaten van onze klas positief (boven de benodigde 75%) en blijven de plannen voor Amerika ongewijzigd. Na onze naamplaten gekeerd te hebben, hebben we elkaar gefeliciteerd en was het tijd voor het volgende feestje: verhuizen.
Het schoonmaken, verhuizen, in- en uitpakken is wel een van de laatste dingen die je wilt doen als je je theorie hebt afgerond. Omdat we uit de kamers moeten en er in principe toch niets meer te zoeken hebben, is iedereen als een gek te werk gegaan. Het was tijd voor de grote opruimingsmissie Stofwolk. Het wil toevallig zo zijn dat we één van de warmste dagen hadden 'uitgekozen' om aan deze operatie deel te nemen, wat het wel erg vergemakkelijkte. Gelukkig kwamen mijn ouders met de Boedelbak aan, die volgestopt is met al mijn zooi, waarna we naar mijn oude werk zijn geboedeld om alles eruit te gooien.

Wel een raar idee dat de eerste groep overmorgen al de biezen pakt en richting de woestijn vertrekt. Het gaat dan ineens wel heel erg snel. Van school hebben we het Operations Manual gekregen die we door moeten nemen en waarover we getoetst worden. Aangezien ik volgende week maandag richting het verre zuiden ga, heb ik dan tijd zat om me in dat papierwerk te verdiepen. Nu eerst even tijd voor vakantie, voordat het echte werk gaat beginnen!

Voor wie nog geïnteresseerd zijn naar mijn prestaties, hier nog even een overzicht van mij behaalde resultaten.

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Hoi Sven,
Het zit erop, althans het theoretische gedeelte. Nogmaals van harte gefeliciteerd. Ik ben ontzettend trots op je. Heel veel plezier straks in Afrika. Je mams

Anoniem zei

Sven, super met zo'n lijst kan je rustig voor de dag komen. Op naar de States, wij zijn trots op zo'n neef. Nogmaals heel veel plezier en succes met de laatste loodjes van je studie, geniet ervan!!!
Tante An & Oom Adrie